Selecteer een pagina

Content writing

Vernieuwend

Goed geschreven, interessante en relevante content heeft een positieve invloed op de conversie van een websiteEn vernieuwende content schrijven is misschien wel een van de moeilijkste onderdelen van marketing.

De concurrentie is moordend, wat het van essentieel belang maakt om met regelmaat verse, nieuwe content te posten. Dit zorgt er voor dat uw website hoger zal scoren in de zoekresultaten.

ORIGINALITEIT

Alle door ons geschreven content is originele content. Dus geen ordinair knip- en plakwerk. Teksten kopiëren van anderen levert namelijk niet alleen een schendig van het auteursrecht op, wat op zichzelf al verregaande gevolgen kan hebben, maar beïnvloed uw ranking in de zoekmachines ook nog eens op negatieve wijze.

Zoekmachines kunnen er in het slechtste geval voor kiezen om uw website te verwijderen uit de index, waardoor uw pagina niet meer zal worden weergegeven in de zoekresultaten. Uw website krijgt dan een zogenaamde penalty.

Kwaliteit

Hebt u een tekst nodig voor een website, blog of advertentie? Mint Multimedia heeft een flinke dosis ervaring in het schrijven van content voor een zeer brede doelgroep.

Wij streven ernaar om altijd de hoogst haalbare kwaliteit af te leveren aan onze opdrachtgevers. Dit waarborgen we door vooraf grondige research te doen naar de opgegeven onderwerpen. Bovendien is er altijd ruimte voor een correctieronde, zodat u er zeker van bent dat er zich geen foutieve informatie in de tekst bevindt.

UITBESTEDEN

Naast het feit dat een tekst de lezer moet raken en interesseren, en dat deze origineel is, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat een tekst lekker weg leest en er geen spelfouten in zitten.

Hebt u moeite met het schrijven van goede content voor uw website, blog of social media pagina? Of hebt u er simpelweg geen tijd voor of geen zin in? Overweeg dan zeker om uw content uit te besteden aan Mint Multimedia. Wij zullen er met een frisse blik naar kijken.

 

Wat kost het?

Eigenlijk zou u zich niet af moeten vragen wat een tekst u kost, maar wat een tekst u oplevert. Wij begrijpen echter het belang van transparantie rondom dit onderwerp. Daarom hebben we een aantal richtlijnen voor u, zodat u een indicatie hebt van de kosten.

Prijzen zijn uiteraard altijd afhankelijk van de wensen en voorkeuren van u, onze klant. Wij bieden immers maatwerk. Dit resulteert bij ons dan ook in vanaf prijzen. U hebt de mogelijkheid teksten te bestellen op de drie onderstaande wijzen.

(Op onze website vermelde prijzen zijn excl. BTW.)

Laten we met iets nieuws beginnen

zeg hallo!

"Heeft u nog vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact op met ons!"

Delen