Selecteer een pagina

website

belangrijk

Een website maken is tegenwoordig een van de eerste punten op de to-do-list van een startende ondernemer. Waarom die website zo hard nodig is, snapt dus zowat iedere ondernemer wel. Het belang van een góéde website daarentegen wordt nogal eens onderschat.

Nou hebben we drie, of eigenlijk beter gezegd, vier opties. We kunnen een duur webdesign bureau in de arm nemen en door hen een gelikte site laten maken. Vervolgens schieten de tranen in de ogen wanneer we de factuur onder onze neus geschoven krijgen. Oei, daar moeten heel wat klanten voor binnengesleept worden willen we dat ooit terug verdienen.

zelf doen

De meeste ondernemers hebben met elkaar gemeen dat ze vaak alles zelf in de hand willen houden. Deze eigenschap gecombineerd met het aspect geldbesparing doen ons aanbelanden bij de tweede optie: Zélf aan de slag gaan met het maken van een website.

U kunt er voor kiezen aan de slag te gaan met de vele “gratis” online site builders. Deze bieden vaak talloze mogelijkheden voor het maken van prachtige websites, en met een klein beetje kennis en veel tijd zal het op zich best te doen zijn een functionele website te maken. Op deze pagina vindt u alvast een aantal gebruiksvriendelijke site builders.

Nadeel van deze website builders is daarentegen, dat de écht mooie modules die een website speciaal zullen maken en ons in het gebruiksgemak gaan voorzien, alsnog geld kosten. Vaak worden er premium pakketten aangeboden aan de gebruiker, alvorens deze modules te gebruiken zijn. Houdt hier dus rekening mee wanneer je voor deze optie kiest!

cursus

Optie drie brengt ons bij de mogelijkheid een cursus te gaan volgen, waarin u geleerd wordt een website te maken met een specifiek CMS systeem.

Voordeel hiervan is dat u in de toekomst altijd over deze kennis zult blijven beschikken. Directe nadelen zijn dat u deze kennis altijd up-to-date zult moeten houden en er erg veel tijd in zal gaan zitten. Enorm kostbare tijd!

mint multimedia

Het zal dan ook niet voor niets zijn dat u op ónze site bent aanbeland. U hebt besloten het maken van uw website uit te besteden. Maar misschien wel met een kanttekening: Het moet betaalbaar zijn. Dan bent u bij Mint Multimedia aan het juiste adres! Wij bieden u hierin namelijk diverse mogelijkheden.

Of het nu een single page website is voor uw consultancybureau, een multipage site voor bijvoorbeeld uw schilder- of glaszettersbedrijf of een complete webshop. Wij van Mint Multimedia snappen dat elke ondernemer zo zijn of haar specifieke voorkeuren heeft. Dit vereist dus de nodige flexibiliteit.

aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op en leg uw wensen bij ons neer. We zullen dan samen met u de beschikbare opties bespreken, zodat we samen tot het beste resultaat zullen komen. Omdat wij maatwerk bieden zullen prijzen altijd afhankelijk zijn van de wensen en voorkeuren van onze klanten. Hierdoor kan het prijskaartje tussen klant A en klant B onderling verschillen.

Laten we met iets nieuws beginnen

zeg hallo!

"Heeft u nog vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact op met ons!"

Delen