Selecteer een pagina

Gratis geld verdienen met Initiative Q

door nov 6, 2018Financieel

Gratis geld verdienen met Initiative Q

door nov 6, 2018Financieel

Wat is Initiative Q?

I

nitiative Q is een poging van Saar Wilf om een ​​nieuw, wereldwijd betalingssysteem te maken. Dit betalingssysteem moet uiteindelijk in de plaats komen van de ouderwetse creditcards welke ontworpen zijn in de jaren vijftig.

Het systeem gebruikt zijn eigen valuta, de Q. En om zoveel mogelijk mensen het systeem te laten gebruiken zodra het klaar is, worden deze Q’s gratis toegewezen aan mensen die zich in dit stadium aanmelden. Gratis geld verdienen dus!

De hoogte van dit gratis bedrag zal echter wel dalen naarmate meer mensen zich hebben geregistreerd. Als u interesse hebt om mee te doen, is het dus verstandig om dit in een zo’n vroeg mogelijk stadium te doen.

Het aanmelden is geheel gratis dus u hoeft geen cent in te leggen, dit in tegenstelling tot de meeste MLM-modellen. Tevens hoeft u niets te verkopen, dus u loopt wat dat betreft ook geen enkel risico om op welke manier dan ook geld te verliezen. Het initiatief is wat dat betreft dus zonder gevaar.

Ik weet voldoende!

Ik wil me graag aanmelden bij Initiative Q en dat gratis geld verdienen!

Ik heb me geregistreerd!

Wie is de oprichter van initiative Q? 

S

aar Wilf is een van de oprichters van Initiative Q. Wilf bouwde succesvol de systemen voor online transactieverificatie en fraudeprevente, welke geïntegreerd zijn in het huidige PayPal betaalsysteem.

Daarnaast is Wilf medeoprichter van ClarityRay, wat later is overgenomen door het alom bekende Yahoo. Wilf is tevens medeoprichter van Trivnet, wat overgenomen is  door Gemalto, welke sinds 24 juni 2013 deel uit maakt van de AEX.

Saar Wilf

Saar Wilf

Oprichter Initiative Q

Is gratis geld verdienen ook echt gratis?

D

e gedachte achter Initiative Q is om in eerste instantie een groot aantal gebruikers bijeen te brengen. Een munteenheid is namelijk niet waardevol, totdat mensen het ook daadwerkelijk aanvaarden. Dit is dus het eerste doel van de strategie.

Omdat het de bedoeling is dat de Q mainstream wordt, worden deze Q’s in eerste instantie gratis weggegeven aan degenen die de munt willen promoten.

Wat u wel moet begrijpen is dat de Q op dit moment nog niets waard is! U reserveerd enkel de munt. Maar als Initiative Q een toonaangevend betaalnetwerk wordt, zal 1 Q ongeveer $1,- waard zijn. Hierover leest u meer in het economisch model.

Initiative Q is dus geen ‘snel rijk-concept’. Bij het creëren van een nieuwe valuta zal eerst een zogenoemde ‘kritieke massa’ bereikt moeten worden. 

Dat is dus ook wat Initiative Q in eerste instantie probeert te bereiken. En dit kost tijd. Veel tijd. Dit is  ook allemaal duidelijk te zien in de ‘timeline‘ van Initiative Q.

Een voorbeeld van een opportunistisch bedrijf dat  tot dusver geslaagd is om waarde te geven aan een nieuwe valuta is bijvoorbeeld Bitcoin parodie Dogecoin. Deze munt is in 2014 opgericht en heeft, tegen alle verwachtingen in, grote waarde weten te creëren in de daaropvolgende jaren. Het is dus zeker niet onmogelijk voor Initiative Q om dit eveneens te bereiken. Er is echter wel wat geduld voor nodig.

Initiative Q is tevens geen piramidespel, gezien het een belangrijke factor mist welke hiervoor vereist is, namelijk: inleggeld. Een piramidesysteem verzameld geld van nieuwe leden, en verdeeld dit onder de eerder aangemelde leden. Dit is bij Initiave Q niet het geval. Zodoende kun je op termijn dus ook écht gratis geld verdienen.

Ik snap het!

Ik meld me meteen aan en ontvang dat gratis geld!

Een duidelijke uitleg

Samengevat:

Het integreren van een nieuw betalingssysteem in de huidige economie loopt dus altijd tegen de volgende situatie aan, nameijk die van de kip en het ei.

Een koper sluit zich niet bij een nieuw netwerk aan wanneer er geen verkopers zijn, en verkopers zullen geen nieuw betalingssysteem aanbieden als de koper dit niet gebruikt.

Door het netwerk eerst zo groot mogelijk te maken, wil Initiative Q deze hindernis overwinnen. En om deze olievlek zo snel mogelijk te laten uitbreiden, worden de mensen die er als eerst bij zijn het hoogst beloond.

Dus hoe eerder men zichzelf inschrijft, hoe meer gratis Q’s men ontvangt!

Waarom zou ik me inschrijven?

agsdix-null

Beloning

Hoe eerder u deelneemt, hoe hoger uw beloning. 

agsdix-null

gratis

Het enige dat u hoeft te doen, is uw naam en e-mailadres opgeven. Het is als het ware een gratis loterijlot.

agsdix-null

Slagingskans

Door uw deelname vergroot u de slagingskans van het project. Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans dat uw Q’s ook daadwerkelijk geld waard worden.

Ik schrijf mezelf snel in!

Ik wil me graag vandaag nog aanmelden bij Initiative Q en dat gratis geld niet laten liggen!

Boekhoudprogramma voor ondernemers

Boekhoudprogramma voor ondernemers

  Boekhouden? Je moet zelf je boekhouden! D e boekhouding doen is voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Het is een van die vervelende klusjes die er nu eenmaal bij horen wanneer je voor jezelf werkt. Natuurlijk kunt u de boekhouding van uw bedrijf...

Lees meer
Webhosting

Webhosting

Wat is webhosting? ebhosting is een dienst die ruimte biedt om alle benodigde informatie van een website op te slaan en toegankelijk te maken. Denk hierbij aan tekstuele informatie, afbeeldingen en andere bestanden. Webhosting wordt vaak...

Lees meer
w

Ik heb me geregistreerd!

Stuur ons even een appje met daarin uw naam, dan zullen we uw registratie zo spoedig mogelijk verifiëren.

Delen